about us

Med leg bliver
læring bedre

Det er almindeligt anerkendt at leg, spil, simulering eller hvad man vil kalde har en positiv effekt på indlæringen og på fastholdelsen af det lærte. Når læringen bliver understøttet af simulering skaber man et neutralt frirum, som giver plads til at den enkelte får lov til at udfolde sine talenter og få endnu større udbytte af træningen.

Kungfutse har sagt: “Fortæl mig, og jeg glemmer. Vis mig og jeg husker. Lad mig prøve og jeg forstår”. Spil og simuleringer er stimulerende for træningen, så modtagerne får lov til at afprøve deres færdigheder og udvikle ny forståelse for at bestemt interesseområde.

Leanspil.dk er danmarks mest dedikerede forum for udvikling og formidling af spil og simuleringer af høj kvalitet. Vi formidler både spil, træning og intern træning af spilfacilitatorer. Vores mange års erfaring fra konsulentbranchen har vi taget med os i formidlingen af spil og simuleringer til dansk og europæsk industri

Personer trænet.

 

6 grunde til at vælge leanspil.dk

1

100% kvalitet


Vores spil har alle været afprøvet før de kommer på hjemmesiden og bliver konstant opdateret.
2

Vi har erfaringen


Alle vores kunsulenter er erfarne facilitatorer af spil og simuleringer. De har både en praktisk og teoretisk baggrund at trække på når de leverer træning.
3

Train-the-trainer program


Er I mange der skal gennem et udviklingsforløb, som skal understøttes af spil, har vi et train-the-trainer program, som uddanner interne facilitatorer og dermed holder omkostninger i kontrol.

4

Spil til alle formål

Ud over de spil, du kan finde på hjemmesiden, har vi flere spil på lager, som blot venter på at komme på side. Ring til os for at høre om vi har netop det spil du søger.


5

Kundetilpassede træningspakker

Vi kan tilbyde tilpasning af spillene til jeres formål og professional facilitering af spillene i jeres træning.


6

Vi er legebørn

Vi synes det er hammerskægt at spille spil og lave simuleringer. Vi tror fuldt og fast på at det er den absolutte bedste måde at lære nyt.