Betingelser

Handelsbetingelser


INTERNETHANDEL

Leanspil.dk ejes og drives af:
Quality House Denmark ApS, Skolevænget 5, 5000 Odense C
Telefon 2115 2816
CVR.nr. 32 29 62 03

Alle oplyste priser er eksklusiv moms.

Alle handler faktureres særskilt. Det er ikke muligt at betale med betalingskort.

* Forsendelsesomkostninger på 100 kr. pålægges alle varer ved forsendelse i Danmark. Forsendelser til udlandet pålægges gældende takster (for eks. til postforsendelse).

Såfremt du har indtastet korrekt e-mailadresse ved køb, vil du inden for 24 timer modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Vi opbevarer ikke oplysninger om din ordre på en måde, så du senere kan få en kopi af din ordrebekræftelse. Husk derfor at gemme den ordrebekræftelse, som du modtager på din e-mail.

14 DAGES FORTRYDELSESRET

HVIS DE FREMSENDTE VARER IKKE SVARER TIL DINE ØNSKER, KAN DU FÅ PENGENE TILBAGE. DU SKAL BLOT MEDDELE OS PÅ info@leanspil.dk SENEST 14 DAGE EFTER MODTAGELSEN, AT DU RETURNERER VAREN I UBRUDT EMBALLAGE. I MEDDELELSEN OM FORTRYDELSE SKAL FØLGENDE OPLYSNINGER INDGÅ:
•JEG MEDDELER HERVED, AT JEG ØNSKER AT GØRE BRUG AF FORTRYDELSESRETTEN GÆLDENDE I FORBINDELSE MED MIN KØBSAFTALE OM FØLGENDE VARER: (VARERNE, DER RETURNERES, SKRIVES HER)
•VARERNE ER BESTILT DEN (DATO) PÅ ORDRENUMMER: (ORDRENUMMER SKRIVES HER)
•DIT NAVN OG DIN ADRESSE
DU ER OGSÅ VELKOMMEN TIL AT SENDE MEDDELELSE OM FORTRYDELSE MED BREV. DETTE SENDES TIL NEDENSTÅENDE ADRESSE.

EFTER DU HAR SENDT OVENSTÅENDE MEDDELELSE OM FORTRYDELSE TIL OS, SKAL DU RETURNERE VAREN TIL OS HURTIGST MULIGT ELLER SENEST INDEN 14 DAGE ER GÅET. VEDLÆG VENLIGST FAKTURA OG EN BESKRIVELSE AF, HVORFOR VAREN RETURNERES. VAREN DEBITERES, NÅR VI HAR TJEKKET VAREN. SOM KUNDE HÆFTER DU SELV FOR FRAGTOMKOSTNINGER OG RISIKO FRA DIT HJEM TIL LEANSPIL.DK. VAREN/VARERNE BEDES FREMSENDT TIL NEDENSTÅENDE ADRESSE:

LEANSPIL.DK

ATT.: QUALITY HOUSE DENMARK

SKOLEVÆNGET 5

5000 ODENSE C

BEMÆRK: VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT PR. POSTOPKRÆVNING ELLER LIGNENDE.

BEMÆRK OM VÆRDIFORRINGELSE:
INDEN FOR FORTRYDELSESRETTEN PÅ 14 DAGE HÆFTER DU SELV FOR EN EVENTUEL FORRINGELSE AF VARENS VÆRDI. DU SKAL DERFOR VÆRE OPMÆRKSOM PÅ, AT DU KAN MISTE DIT KØBSBELØB HELT ELLER DELVIST, HVIS DU HAR TAGET VAREN I BRUG OG DERNÆST GØR BRUG AF DIN 14 DAGES FORTRYDELSESRET.

REKLAMATIONSRET

Som privat forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden for rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen ved varen. Såfremt reklamationen er berettiget refunderer vi rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returneringen af varen.

Hvis du ønsker at reklamere over en vare, beder vi dig fremsende varen, kopi af faktura samt en beskrivelse af fejlen til følgende adresse:

LEANSPIL.DK

ATT.: QUALITY HOUSE DENMARK

SKOLEVÆNGET 5

5000 ODENSE C

Afhængigt af omfanget udbedrer vi selv fejlen, sender den til en lokal fagmand eller til importøren/producenten. Du vil blive kontaktet, når vi har nyt om reklamationen.

LEVERING

Ved levering med Post Danmark vil varerne normalt blive leveret indenfor 2-5 hverdage. Hvis vi ikke har mulighed for dette på grund af udsolgte varer m.m., vil du blive kontaktet hurtigst muligt efter, at vi har modtaget din ordre.

PERSONFØLSOMME OPLYSNINGER OG REGISTRERING AF DATA I FORBINDELSE MED E-HANDEL

Når du handler via Leanspil.dk’s hjemmeside, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.